Det är bara fantasin som sätter gränser

57-årige Alexander Goldinsky från New Jersey påstod sig ha halkat på isbitar som låg på golvet i kafeterian på hans arbetsplats. Alexander ansökte ersättning hos försäkringsbolaget efter olyckan för täcka sina sjukvårdskostnader. Dessvärre så fanns det en övervakningsfilm om händelsen och i den kunde ses att det visserligen fanns isbitar på golvet men att det var Alexander själv som hade  kastat dem där. Han hade inte heller halkat eller ramlat utan han bara hade lagt sig på golvet för att sedan upptäckas och med ilfart förts till sjukhus.

Alexander är nu anhållen och ska åtalas för försäkringsbedrägeri.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Creative mind but not so cleaver. 🤣📸 #insurance fraud

Ett inlägg delat av Asterixia.se (@asterixia.se)

CNN och Middle Sex County NJ

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *