Varför Dramatenskådespelaren fick en roll i Solsidan

Felix Herngren förklarar på Instagram varför Dramatenskådespelaren fick en roll i serien Solsidan fast det var känt i branschen hur våldsam skådespelaren var och att han hade blivit dömd för misshandel av Josefin Nilsson.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Jag hade hört rykten, som precis de flesta i hela media-Sverige om att nämnd person i dokumentären, som fick en roll i Solsidan, betedde sig mycket illa privat. Men att det var på den här fruktansvärda nivån, som nu framkommit, visste jag inte. På den tiden skrev inte tidningar om sånt här knappt alls. Stjärnor fick bete sig hur som helst, bara man gjorde bra ”konst” ifrån sig. Jag får absolut ta på mig ansvar för att jag inte var tidigare med att säga ”vi ska inte ta in nån som beter sig jävligt illa”, och det ångrar jag djupt idag, speciellt när man ser den olidligt jobbiga dokumentären om fina Josefin ❤️. Vi får alla stå upp bättre mot ”genier” som beter sig som skitstövlar.

Ett inlägg delat av Felix Herngren (@flxherngren)

Jag hade hört rykten, som precis de flesta i hela media-Sverige om att nämnd person i dokumentären, som fick en roll i Solsidan, betedde sig mycket illa privat. Men att det var på den här fruktansvärda nivån, som nu framkommit, visste jag inte. På den tiden skrev inte tidningar om sånt här knappt alls. Stjärnor fick bete sig hur som helst, bara man gjorde bra ”konst” ifrån sig. Jag får absolut ta på mig ansvar för att jag inte var tidigare med att säga ”vi ska inte ta in nån som beter sig jävligt illa”, och det ångrar jag djupt idag, speciellt när man ser den olidligt jobbiga dokumentären om fina Josefin ❤️. Vi får alla stå upp bättre mot ”genier” som beter sig som skitstövlar.

Denna person köper inte förklaringen.

Inte skrevs i media? Det är en stor lögn. Gärningsmannen slapp fängelse just med hänvisning till den enorma massmediala uppmärksamheten som beskurit hans liv. Cut the crap.

Detta händer nu på Södra Teatern i Stockholm. Alla män är välkomna.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

STORMÖTE FÖR ALLA MÄN: VI FORTSÄTTER ATT BRINNA FÖR JOSEFIN Senaste veckans viktiga debatt om mäns våld mot kvinnor efter den uppmärksammade filmen om Josefin Nilsson har gjort att många fått nog. Vi är många män som vill bidra till förändring. Därför bjuder vi i organisationen MÄN till stormöte på Södra Teatern i Stockholm nu på fredag. Kom och delta. Du behöver inte ha några förkunskaper. Du behöver bara säga: Det är nog nu. Jag vill inte ha det så här längre. Nu krokar vi arm och skapar förändring, tillsammans! ➖ Program: * Panelsamtal med personer från teater- och filmvärlden: Hur bryter vi tystnadskulturen, vad kan vi göra nu? * All förändring börjar med oss själva. Delta i samtal med vår metod Lilla rummet. ➖ Begränsat antal platser, anmäl dig i dag! Länk i bio. Vi bjuder de första 50 som anmäler sig på kaffe och macka. Mötet är en del av vår turné #eftermetoo – samtal för #allamän, som finansieras av Postkodstiftelsen. I projektet sätter vi tusentals män i samtal #eftermetoo. Vi kallar det #eftermetoo för att det finns ett före och ett efter. Aldrig mer kan vi män säga att vi inte visste. ➖ Vi riktar oss framför allt till män, men alla kön välkomna! Kvinnliga samtalsledare finns också på plats. Tillsammans stoppar vi mäns och killars våld! ➖ #brinnförjosefin #vikrokararm #jagtackarnej #postkodeffekten #allamän #projektförförändring

Ett inlägg delat av MÄN (@manforjamstalldhet)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *