I still want to kill you – Mannens hot mot Josefin Nilsson

Expressen skriver om en händelse som Josefin Nilsson råkade ut för 2012 på Riche. Hennes vän hade lämnat bordet för en stund då Dramatenskådespelaren kom till hennes bord.

Josefin Nilsson ska då ha frågat skådespelaren om han inte skämdes för vad han hade utsatt henne för i deras tidigare förhållande – varpå mannen ska ha böjt sig fram och viskat:

– Vill du verkligen veta? I still want to kill you.

Josefin Nilsson blev väldigt illa berörd av mannens hot, började gråta och valde att lämna Riche. Skådespelaren hävdade att han bara hade skämtat med sitt uttalande, men Josefin Nilsson valde ändå att polisanmäla händelsen. Händelsen rubricerades som olaga hot, men förundersökningen lades ner.

Händelsen skärrade Josefin Nilsson så mycket att hon började ha livvakt. På den tiden hade artisten en roll i Björn och Benny-musikalen ”Chess” på Cirkus, och eskorterades fram och tillbaka dit med livvakt. Marie Nilsson Lind bekräftar att systern hade livvakt i minst ett halvår efter hotet på Riche.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *