Exploria Center vann Bianca Ingrosso för en dag för 260 700:-

Efter 760 bud vann ExploriaCenter budgivningen med 260 700 kr på auktionssidan Tradera .  Äckligt som enligt Christina Nordhager och Maja Härngren är för dem som är trötta på livet anordnade en auktion på Tradera till förmån av ZB Foundation  som drivs av Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman.


– Det var verkligen kul att vi vann! Vi brukar göra mycket för välgörenhet. Vi ser framförallt framemot att få hjälpa barnen, säger Mikael Andreasson, ägare av Exploria center till Aftonbladet.

Vad kommer Bianca få göra?

– Hon kommer få fullt upp. Vi kommer hitta på så mycket kul. Vi har flera restauranger, där hon får hoppa in i köket och både vara kock och diskare. På gocartbanan ska hon vara körledare och i dinosaurielandet ska hon få utbilda sig till expeditionsledare.

Auktionsstexten var så här:

Behöver du och ditt företag en praktikant? För en dag kan du och din arbetsplats få tillgång till en av Sveriges största influencers, Bianca Ingrosso! Bianca kan få dina sociala medier att gå från 0-30K på under en timme, hon är även fullt kapabel att kopiera papper och hålla i stora möten. Tyvärr kan Bianca kan inte koka kaffe, vara en spindel i nätet eller komma ihåg koden till kassaskåpet. Så behöver du någon som kan hålla många bollar i luften och möter dina kunder med ett brett leende så buda på fem timmar med Bianca Ingrosso nu! OBS ni har endast 72 timmar på er!

Källa: Bianca Ingrosso för en dag (välgörenhetsauktion ZB Foundation)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *