Årets mediahändelse uteblev

Det som hade kunnat bli höstens mediahändelse blev … inget? Jag pratar om att Camilla Gervide från Bloggbevakning och Anna Book från Solna var på samma tillställning. Det var Djungelboken som sammanförde dem. Nu hade Camilla chansen att face to face säga vad hon tycker om Annas tänder, vikt, pulversåser, sonen, maken, dottern och allt annat.

Anna Book och Camilla Gervide var på Djungelboken Bild: Anna Book blogg

Det hade kunnat bli drama. Anna hade gråtit. Nyheter24, Hänt, Expressen, Aftonbladet och TV4 hade kunnat haft något att rapportera om ända till självaste julafton. Men nej, så blev det inte tyvärr för Camilla gick bakom ryggen på Anna (bokstavligen), tog med paparazzimanér en bild på Anna och publicerade bilden på Instagram. Att hon inte tog chansen?

Oh my god! So close I could almost touch her! A dream come true! Myten, legenden Anna Toledano Book och jag på samma event. The Universe might implode. ??????????? BAAM!!!! #djungelbokenthemusical

Camilla verkar överhuvudtaget inte vara så hungrig längre. Hennes läsare klagar om att Bloggbevakning maler i samma spår dag efter dag. Är det inte öppet spår och långa rader med Instagrambilder så är det Isabella Löwengrip. Och Isabella Löwengrip. Och Isabella Löwengrip. Fast oftast handlar texterna om Blondinbella. Ja men ni förstår.

Det är så pass nuförtiden att när Isabella Löwengrip lanserar företaget på Amazon så då finns även Camilla där. Hon har nämligen publicerat några låtar på Amazon (och nu även på Spotify). Så det kan vara så att sångkarriären  lockar mer än bloggen. Vem vet kanske har vi en ny stjärna på gång . Då kan både Anna Book och Isabella Löwengrip andas ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *