Är Bianca Ingrosso trovärdig som marknadsförare

Det är storm i ett vattenglas eller borde jag säga storm i ett badkar på Bianca Ingrossos Instagram. Hon sitter i ett badkar som är fylld med badskum och vatten invirad i en badhandduk. Mot kinden håller hon en Foreo produkt.  Folk tycker att handduken gör att reklamen inte är trovärdig. Även att Bianca gör reklam för denna rätt dyra produkt men att hon inte verkar använda det själv när hon rengör sin hy skapar diskussioner bland folk som tycker att Bianca har blivit lite väl pengadriven.

Hon är onekligen framgångsrik bland de unga. Bara CAIA drog in miljontals kronor bara på några timmar. Det var mestadels tonåringar och deras mammor som stod för pengaflödet.

Jag kan tycka angående CAIA att eftersom Bianca gjorde mastodont med reklam för sina CAIA-produkter och fick därmed folk att betala dyrt för produkterna med sina korvören så borde hon ha tackat sina kunder för förtroendet på sin blogg. Så blev det inte alls utan Bianca försvann flera dagar från bloggen och när hon dök upp var något helt annat som det skrevs om. 

Bild: Pernilla Wahlgren blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *