Anna Books Eriksgata i Märsta

Så det är till Märsta man ska flytta för att bli ordentligt välkomnad! Jag har aldrig fått  blommor och ägg av mina nya grannar vart jag än har flyttat. Felet kan ju delvis vara mitt då jag har inte gått runt till grannarna med varsin blombukett heller. Man måste ge för att få s a s .

Men Anna Book gör sitt livs Eriksgata ute i Märstaskogen. Grannarna är översvallande trevliga och delar med sig av härliga historier. Sannolikt i hopp om att sedan få dela med sig av härliga historier om Anna till skvallerpressen. Så här berättar Anna i sin blogg om sina upplevelser i grannskapet:

Vi har sedan lång tid tillbaka i vintras redan fått god kontakt med ett par av våra nära grannar. Men i söndags fick vi äntligen träffa ALLA☺️ Några grannar kom över med blommor, några andra med hembakade blåbärsmuffins och det tredje grannparet fick vi en hel platta med färska ägg från deras höns, av sorten Hedemora. HUR LYXIGT och gulligt???

Det blev många timmar ( hela söndagen ) som gick åt när vi också gick runt med en varsin blombukett till alla husen, hälsade, pratade och fikade lite här och där- SÅ TREVLIGT!!! Vi fick lära oss mycket om området och höra massa härlig historia, sådant är alltid uppskattat och fint när människor vill dela med sig av??❤️ Så man somnade med ett stort leende på läpparna och ett varmt hjärta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *