Dagens nyheter – Efter ett motvilligt avbrott

Jag har samlat ihop några händelser i influencervärlden i väntan på att Kenza släpper nyheten om att hon och Aleks har blivit föräldrar. Kommer hon att publicera blogginlägget först och sedan Instagram eller gör hon tvärtom?

Alexandra Nilsson berättar i sin video att hon inte blir direkt jättesugen på att skaffa barn då många av elaka kommentarer i hennes kanaler är just skrivna av kaxiga ungar. Hon bryr sig inte om andras barn och finner inget intresse i att filma andras barn även om barnen själva vill bli filmade så fort vloggkameran kommer fram.
 
Alexander Pärleros berättar om saknaden efter sin pappa som även om han är vid liv inte fanns i Alexanders liv när han var ett barn. Senare år har de haft en sporadisk kontakt med varandra och nu funderar han på att besöka sin pappa som bor i Australien. Mamman skriver en lång kommentar under videon och pappan verkar enligt den kommentaren aldrig få ett svenskt pris som Årets far. 
 
Felix Sandman berättar i podden Livets liv hur han och hans vänner blev stoppade från att komma in på en restaurang i Stockholm. Dörrvakten hävdade att det var 25-års åldersgräns och hur Felix än vädjade så fick inte de komma in. Medan han stod där vid entrén kom det fler och fler personer fram till Felix och ville ta bilder tillsammans med honom. Till slut förstod vakten att Felix var en kändis och ville släppa in sällskapet men då hade Felix redan fått nog och tog med sina vänner därifrån.

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommer ni ihåg när @felixsandman went savage? Mer om det om ni lyssnar på världens bästa podcast #livetsliv på @spotifysweden ??‍♂️?

Ett inlägg delat av ?????? ??? I ???????? & ????? (@livetslivpodcast)

 

Oliver Ingrosso, storebror i Wahlgrens Värld, har startat ett skivbolag som heter Manaton Records och den färskaste låten  heter Memories.

Isabella Löwengrip frågar sina läsare vad de vill att hon ska prata om i sitt sommarprat i P1 som sänds 24 juni.

Men trots att det är kort inpå bad jag att få spela in mitt program efter presskonferensen. Jag ville nämligen så gärna få fråga er om delar ni önskar att ha med. Många av er har följt mig i halva mitt liv och jag vill även att ni ska tycka att det är intressant. Jag är nästan klar men det finns rader kvar. Först skrev jag mina 15 sidor som ett sommarprat är men sedan raderade jag halva. Sedan har jag hållit på sådär fram till och tillbaka.

Bianca Ingrosso och The Criborn Crew överraskade Melina Hultner för en möhippa i Prag . 10 tjejer och Oliver Ingrosso. Hittar du honom i bilden?

Att Rebecca Stella var en av medlemmarna i gruppen Sunblock är väl ingen nyhet för de flesta men jag visste inte att även Ida Warg har varit med gruppen. Dock inte samtidigt med Rebecca utan det var i version tre av Sunblock. Det var samma låtar och medlemmarna i Idas grupp behövde kunna dansa vilket ju Ida kan eftersom hon är en gammal dansare. Hon berättar i sin och Stellz mukbangvideo  att hon var ofta i Norge och uppträdde för studenter som hade sina fester.

Skärmklipp: alexandranilsson/youtube,  alexanderparleros/youtube, rebeccastella/youtube, instagram/biancaingrosso, sr.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *