Löwengrip Beauty stäms av Nordic Tech House på 720 000 kronor

”Löwengrip Beauty stäms av företaget Nordic Tech House AB med anledning av obetalda fakturor” skriver Expressen och fortsätter med att berätta att företaget kräver Löwengrip Beauty AB på 720 278 kronor, vilket framkommer i en stämningsansökan som har lämnats in till Stockholms tingsrätt.

Linus Kaasik är en barndomsvän till Isabella Löwengrip och en av ägarna till Nordic Tech House och Hermine Hold. Hermine Hold gick i konkurs tidigare men Nordich Tech House köpte tillbaka bolaget med hjälp av Westhill Group från USA.

Det framgår inte av artikeln hur stor summan var från början och hur mycket Hermine Hold ska betala för renoveringen om företaget ska överhuvudtaget betala eftersom det gick i konkurs i början på december 2019 för att sedan köpas tillbaka drygt två veckor senare.

Nu har inte Isabella Löwengrip något längre med Löwengrip Beauty att göra mer än att hon en frontfigur ett tag till för Löwengripserien men Pingis Hadenius är anställd av Dermanordic som köpte Löwengrip AB. Hon känns inte som någon som släpper iväg en endaste onödig krona så jag antar att fortsättning följer…

Screenshot nedan från detta inlägg.

Isabella skriver även att hon är ekonomiskt oberoende i sitt senaste inlägg 14:58  Kvicksand, samma dag alltså som Expressen publicerade nyheten om stämningsansökan 17:00.

Jag behöver egentligen inte jobba mer om jag inte vill. Att det har svängt så på några veckor är galet. Jag har inte ens hunnit bli glad än

Så 720 000 delat på två minus moms som man lyfter kanske inte betyder så mycket. I alla fall inte om vänskapen ska bestå mellan barndomsvännerna.

Screenshot: expressen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *