Drama queen Olof ringer upp Joakim Lundell

En aggressiv och lomhörd Olof K Gustafsson ringer upp Joakim Lundell och filmar hela samtalet för att lägga upp det på Youtube. (Hans konto spärrades först med en varning för att sedan tas ner helt av Youtube.)

Hans ärende är, förutom att få fler views, är att gång efter gång påstå att Joakim Lundell skulle ha sagt på Instagram att Olof K Gustafsson är en pedofil.

När Joakim Lundell tålmodigt säger att han inte har gjort det så går det inte in i Olof K Gustafssons medvetande utan han bara upprepar sig hela tiden med att fråga varför Joakim Lundell gjorde det och om han kommer att göra det igen. OMG! Vilken pajas!

Joakim Lundell har på Instagram publicerat en story där han beskriver vad han tycker om det hela.

Alla screenshots: youtube/olofgustafsson, instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *