Martin Björk – Familjen pistolrånad i hemmet

Martin Björk berättar på Instagram att det var han och hans familj som blev rånade i sitt hem på torsdagskvällen. Rånarna var ute efter en klocka som de visste att Martin Björk hade. Aftonbladet och Expressen skriver att en av männen har gripits och anhållits. 

Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle behöva skriva den här texten som jag nu inser att jag måste få ur mig. För några dagar sen utsattes jag o min familj för ett väpnat rån i vårt hem på Gärdet i Stockholm.

Fyra män med pistol tränger sig in i vår lägenhet i jakten på en klocka som dom visste att jag hade. Allt gick väldigt snabbt o innan vi visste ordet av så hade dom tagit vad dom kom för, hotat oss till livet o sedan lämnat lägenheten.

Snabbt o enkelt för dom men så djupt tragiskt för oss som familj. Min son på 2 1/2 år var närvarande under hela förloppet o jag vågar inte ens tänka på vad som hade hänt om han eller någon annan i min familj hade blivit skadade.

Vi mår under omständigheterna bra. Men traumat kommer för alltid leva i våra själar. Va rädda om er

Alla screenshots: expressen.se, aftonbladet.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!