Bianca Ingrosso släpper fler bilder ur CAIA-sortimentet

Igår släppte Bianca Ingrosso bilder på ytterligare två CAIA produkter. 

CAIA ULTIMATE BRUSH KIT och VANITY CASE

Sminkborstarna  är veganvänliga och av syntethår och necessären är väl genomtänkt. Färgen är mjukt metallic rosa.

Borstarna kan köpas styckvis eller som set till paketpris. Necessären är designad så att den står stadigt i öppet läge. Smart!

Bianca berättar hur hon tänker angående sminkborstar

En bra produkt kan bli helt förstörd av en dålig borste. När Vanessa en gång frågade mig ”varför får jag inte samma resultat som dig fast jag använder samma produkter” så var mitt svar då ”för du använder inte rätt borstar”.

För det viktigaste för mig när jag ska få till en perfekt ögonlook är att jag använder ”rätt” borstar som är mjuka, har rätt mängd strån och att  jag får till det där rätta precisa greppet kring handtaget så att appliceringen blir enklare. Man kanske inte kan tro att detaljerna är så viktiga när man gör en borste. Men just storlek, tyngd och mängd strån gör en stor skillnad när man jämför en borste med kvalitet och en borste som inte är lika genomarbetad.

Bianca berättar hur man ska rengöra sminkborstar 

Köp något bra borstrengöring (finns exempelvis på Nordic Feel, Sephora, Åhlens etc…)

Håll borstarna under kranen med ljummet vatten, med stråna neråt och rör borstarna i cirklar i din rengöring. Var lätt på handen så att du inte skadar stråna. Försök att hålla stråna neråt under hela processen så att du inte förstör borsthuvudets form och dess kvalitet.

När du fått bort alla gamla pigment är det dags att låta borstarna torka över natten på en handduk som lutar lätt neråt så att överblivet vatten rinner av borsten och lämnar borsthuvudet i dess avsedda form.

OBS VIKTIGT!! Låt borsten torka ordentligt innan du använder den igen!! 

Daily Brush Cleaner e.l.f. Rengöring | On The Spot NYX Professional Makeup Rengöring | Brush Cleaner blackUp Rengöring | Quick Change 110ml bareMinerals Rengöring | Pro Brush Cleaner Youngblood Rengöring | Brush Cleaner Jane Iredale Rengöring | Pro Hygiene 200ml Makeup Revolution Rengöring |

Alla CAIA bilder: Bianca Ingrosso blogg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *