106-åriga bloggaren Dagny Carlsson påkörd av en bil

Expressen rapporterar att den 106 åriga bloggaren Dagny Carlsson har blivit påkörd och fått ena armen gipsad. 

Dagny själv skrev på sin blogg 2/1 2019

Just nu känner jag mig väldigt uppskakad’ Om jag inte haft ”änglavakt” och turen varit med mig kunde jag ha dött eller hamnat på sjukhus.

Jag tog min vanliga promenad på eftermiddagen och när jag på återvägen var alldeles i närheten av mitt hem blev jag på övergångstället på min gata påkörd av en vårdslöst kvinnlig bilist

Jag hamnade på motorhuven och ramlade handlöst ner på asfalten. Om jag varit lika skör som många gamla tanter är hade jag brutit både armar och ben. Vänster skinka gör så ont att jag knappt kan sitta vid datorn.

Jag tror lite grann på ödet och att jag klarade mig därför att det nog är meningen att jag skall leva lite till.

Jag har blåmärken överallt och ett stort sår på höger arm. Det var ingen bra start på det nya året men jag fick mig en tankeställare. Det hjälper inte att man följer reglerna när olyckan och oturen är framme. Efter det här behöver jag ha lite roligt eller åtminstone äta äta lite gott.

Jag får leta upp det bästa av det industrilagade, som finns i frysen och jag tar nog ett glas vin till maten i kväll. Det gör jag annars bara när jag har sällskap vid bordet. Det är rätt svårt att se något positivt i en sådan här händelse men jag är glad över att jag överhuvudtaget lever. 2/1 2019

Dagny hamnade till slut på Danderyds sjukhus för vård och hennes vän Elena skrev några lugnande inlägg på Dagnys blogg.

Enligt Expressen har Dagny fått permission från sjukhuset för att kunna närvara premiären av filmen om henne och som är en uppföljning till filmen  ”Livet börjar vid 100”.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *