Let´s Dance ställs in – Ersätts av ett specialprogram med artister

Annons

Kvällens Let´s Dance ställs in på grund av att många i produktionen och även av dansarna är förkylda. Let´s Dance blir Let´s Sing istället i princip. Men det kommer att vara en del av de gamla deltagarna som gästar programmet. TV4 har ringt runt till olika artister och eftersom många av dem kan just nu inte ha sina shower så har TV4 fått ihop en hel del stora artister som ställer upp på kort varsel. Till exempel kommer Carola, Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Darin och The Mamas uppträda i programmet. Carola kommer att uppträda med en stor men än så länge hemlig artist. Programmet kommer att vara en timme långt och börjar klockan 20:00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *