Therese Lindgren – Ursäkta men kan Paolo Roberto bara hålla käften

Therese Lindgren rivstartar sin vloggvecka med att reagera på nyheten om Paolo Roberto. Hon är så arg att hon gråter av ilska. 

Jag kan inte släppa det här med Paolo Roberto. Jag tänker på det hela jävla tiden. Jag vet att det händer hela tiden och varje dag över hela världen, här i Stockholm, överallt. Men jag blir så jävla arg för att folk blir så förvånade.

Jag är mest arg på Paolo så klart och alla andra jävla män som ägnar sig åt sådant här.

Jag blir också arg på familj och släktingar som smsar mig typ ”OMG det kunde man aldrig tro”. Men vad fan! Jo! Hur kunde ni inte tro det? Inte bara om just honom utan vad fan är inte det var tionde man som har någon gång köpt sex?

Hur fan kan man bli förvånad? Var tredje kvinna har utsatts för någon typ av sexuell våld eller övergrepp eller blivit trakasserad.

Så visst fan känner vi alla en våldtäktsmän och vi alla känner folk som köper sex. Vi alla känner de här jävla asen!

Och han får sitta i Nyhetsmorgon och berätta att han har ett hål i sitt hjärta och därför självskadar han. Det här är inte att självskada, det här är att själv skada när du våldtar en annan person!

Det är inte att skada sig själv, det är att skada någon annan din jävla idiot! Jag blir så jävla arg! Fy fan alltså!

Och det var nog första gången Paolo …. A vad sjukt att du blev påkommen. Första gången! Vilken jävla otur, vad typiskt!

Stå för vad du gör ditt jävla äckel, så vill jag skrika till den där jävla människan.  Sitta och prata om ditt hål i hjärtat…

Vet du, jag har också ett hål i hjärtat. Vi alla har hål i våra fucking hjärtan, äckelgubbe! Din jävla äckelgubbe!

Det gör så jävla ont för den kvinnan som varje dag går igenom… Vi kan inte ens föreställa oss vad hon går igenom. Hur hon mår.

Och det kunde lika gärna ha varit vi. Det kunde lika gärna ha varit jag som var i den lägenheten som var hon för att jag har bara sådan tur att jag har fötts med de här förutsättningarna jag har.

Att jag har inte fötts i ett annat land med andra föräldrar inom andra omständigheter. Det handlar bara om tur ingenting annat som skiljer den kvinnan från mig.

Och hon har haft en sådan jävla otur och att det finns män som utnyttjar henne.

Och dagen efter lägger den där jävla idiot Paolo ut ett inlägg ”Nu är det dags för mig att ta tag i mina demoner, ut på löprunda.”

Alltså jag kräktes upp i munnen när jag åt min frukost!  

YouTube player

Alla screenshots: theresejlingren/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *