SPLASH-finalen

Idag kom Splashfinalen upp på Youtube. Finalisterna har kämpat igenom hinderbanor och halkat runt i tvållösningar för att nå fram till denna final.

Banan visade sig att vara väldigt svår för tjejerna och även om det togs bort vissa moment i semifinalerna för tjejerna så var det bara Nicci Hernestig som ensam tjej som nådde finalen.

Dessa splashdeltagare nådde till slut finalen: Nicci Hernestig, Joen Benudiktsson, Oscar Dewoon, Karaktärer, Vlad Reiser, Jonte Borg och Theoz. Joen tävlade med en skadad arm och Vlad Reiser hade gjort illa foten.

Till finalisternas stora förvåning blev det ytterligare en delfinal i finalen på det sättet att de fyra snabbaste i finalen skulle tävla mot varandra två och två och den som kom i mål först vann mot sin medtävlare för att sedan kriga mot vinnaren i det andra laget. Vlad Reiser trodde att det var ett prank när Jocke meddelade detta.

Tre finalister föll alltså bort redan här men fick trösta sig med Elvis Hamidovics första akustiska uppträdande någonsin. Elvis presenterade sig med att säga att detta var hans första ”autistiska akustiska framträdande”.

Det var en värdig vinnare som till slut vann Splashpokalen och 50 000 kronor. Det var många som trodde på hans vinst redan från början och nu fick de rätt.

Grattis till Jonathan Jonte Borg som tog hem vinsten i Splash. Och grattis även till Joakim Lundell & Crew för ett lyckad programkoncept!

På tredje plats kom Oscar Dewoon och på andra plats kom Karaktärer.

Se hela den spännande Splashfinalen HÄR om videon inte laddar.

YouTube player

Alla screenshots: jocke och jonna/youtube

Alla screenshots: jocke och jonna/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *