Joakim Lundell – Influencers samlar pluspoäng på kriget

Joakim Lundell, som för första gången har kunnat sova ordentligt efter sin hårtransplantation, sätter nu ner foten. Han har tröttnat rejält på sina influencerkollegor som enligt Joakim postar saker om kriget bara för att samla pluspoäng. Han skriver ur sitt hjärta. Kan man ju tro.

Bianca Ingrosso har nämligen publicerat en liknande story. Och då skulle jag i alla fall vilja veta vem den egentliga författaren till texten är. För det är ju textförfattaren som borde repostas!

Först Joakim Lundells inlägg.

Kan inte vissa influencers sluta med sin godhetsknarkar tävling, angående kriget!

Ni behöver inte samla plus poäng att ni är bättre för att ni inte postar sammarbeten.

Ni behöver inte berätta vad andra ska posta och inte posta på Instagram.

Detta är verkligheten och ett riktigt krig och ingen tävling på sociala medier. Förstår inte varför så fort något händer så ska det direkt tas chansen att samla massor jävla pluspoäng inför sina följare.

Vad är meningen att posta saker om det endast är till för att se bra ut inför andra?

Gör saker från hjärtat, om det är så att ni vill göra detta för ni bryr er, vad är då meningen att skriva ut det inför alla?

Duger det inte göra bra saker om ingen vet om att ni gjort dessa saker eller??

Bianca Ingrosso har repostat detta inlägg från Kenzas Instagram. Misstänkt lik det inlägget som Joakim Lundell publicerade i sin story.

Gud det verkligen ÄCKLAR mig hur folk försöker samla pluspoäng

Gud det verkligen ÄCKLAR mig hur folk försöker samla pluspoäng hos sina följare genom att 1. Berätta hur man pausat sina samarbeten osv (det går att pausa sina posts utan att tala om det för andra.. eller vänta, då är det ju ingen som vet hur duktig du är) och 2. Klanka ner på hur andra agerar i denna situation, på vad de postar eller inte postar om Ukraina – också för att samla poäng hos sina följare för att man då ”är den enda VETTIGA och den enda som FAKTISKT BRYR SIG.

Kräks. Det här handlar om oskyldiga människor som just nu lever i KRIG. Det handlar inte om vem som gör vad på instagram i Sverige. Det handlar inte om er eller om mig. Lägg den tiden på något vettigt istället för att kämpa röven av er för att bli repostade som den ”duktiga influencern”.

PS. Ingen behöver reposta detta

PS2. När det är dags för val igen hoppas jag att ni alla röstar RÄTT, så att människor som flyr från konflikter världen over har möjlighet att börja om i vårt land. Röstar ni tvärtom kan ni ta era pekpinnar och stoppa upp dem nånstans.

Och detta inlägg från Biancas Instastory kommer från Vanessa Lindblad.

Det sista vi ska fokusera på just är en fördelning mellan ”duktiga och dåliga” på instagram under en total katastrof som vi nu infinner oss i. Det sista vi överhuvudtaget behöver just nu är en splittring bland oss.

Det enda som är viktigt nu är att stå enade. Det är krig! Det är oro i hela Europa. Gör inga handlingar som skapar mer oro och splittring.

Ser el hör du något opassande agera direkt till den personen. Häng inte ut folk. Det skapar bara mer negativtet vilket vi absolut inte behöver! Tänk på era handlingar.

Alla screenshots: instagram/joakimlundell/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *