Samir Badran – Jag borde ha tackat nej fler gånger

Samir Badran gästar Anis Don Deminas Youtubekanal. Han berättar om sin populära blogg som han hade mellan 2014 och 2016. ”Jag blev brutalt blåst på pengar” berättar Samir ”jag hade 160 000 läsare och fick 8000 kronor i månaden. Jag kunde inte ens betala hyran.”

Samir är den av alla Paradise Hotel deltagarna som har lyckats bäst. Samir berättar att hans pappa godtog inte hans medverkan i programmet. Av den anledningen ville Samir bevisa att det går att lyckas i media. Han hade sett Paows och Dessie blogg och ville testa på bloggandet.

Han trivdes aldrig i rampljuset. Speciellt när allt han gjorde hamnade i i tidningarna direkt. Nu är det mycket lugnare men Samir har en känsla av att tidningarna bara väntar på att han ska göra bort sig.

Många av Samirs deltagande i olika progam berodde enbart på att han inte kunde tacka nej eftersom betalningen var så hög. Det var många program som han inte ville vara med i och han kände sig så trött till slut. ”Fan jag håller på att dö för att jag är så trött men de ger mig 500 lax. Skit samma, jag gör det” beskriver Samir hur han kände sig när det var som värst.

På Anis fråga vad Samir skulle ha gjort annorlunda om han kunde ha spolat tillbaka tiden 3 år svarar Samir ”Det är många gånger jag skulle säga nej. Dricka mindre alkohol. Säga nej till mer grejer. Mer hälsa och rutin.”

Samir fortsätter med att berätta ”Mina första 5 år hade jag ingen kontroll över vad jag gjorde. Det var det som var dåligt. Hade jag börjat idag så hade jag kunnat köra hela mitt liv. Men nu när jag är kraschat så klarar jag det inte.”

När det var som värst i Samirs liv så kunde han inte gå någonstans utan att bli omringad av en massa folk som ville fota och prata med honom. Mammor knuffade fram sina livrädda barn och gastade ”han är ditt största fan” och barnen bara ”vem är han” vilket gjorde Samir arg då han ansåg att det var ju mamman som vill ha en autograf och träffa Samir.

Anis berättar att han ett flertal gånger blivit kontaktad av ett TV-bolag som vill ha med honom i Biggest Loser VIP och han har varje gång tackat nej.

Samir har fått en förfrågan om att vara med i Lyxfällan VIP men tackade nej. ”Det som Paow gjorde. Har du haft paraknas” frågar Anis. ”Men nej” säger Samir som berättar att TV-bolaget skulle lägga upp storyn som att det skulle se ut som det. ”Jag frågade Paow och hon sade att hon endast hade en faktura på 5000 som hon hade glömt att betala” berättar Anis.

Anis berättar om när han och Samir och Viktor Frisk skulle vara med i Melodifestivalen med låten Shuffla.

”Det var så jag visste att Samir inte bara var en till kändis utan att han var min f-cking bror” säger Anis som inte skulle ha fått varit med om Viktor hade fått bestämma. ”Han ville inte dela rampljuset men du stod på som fan att han ska vara med”´säger Anis till Samir som bekräftar ”ja 100%. Jag tyckte att du passade in med oss. Viktor var blond och svensk och alla föräldrar älskade honom. Jag var en arab och hatad av alla för de trodde att jag var ond.”

Anis Don Demina berättar om Paradise Hotel som efter ett antal skandaler har tagit åtgärder.

  • Paradise Hotel byter namn till Paradise.
  • Alla deltagarna ska vara över 20 år.
  • Par behöver ej bildas avgörande på kön.
  • Bredare sammaställning av deltagarna i casten.
  • Inte längre krav på att vara singel för att söka till programmet.
  • Enkelsängar i rummen.
  • Ny inspelningsplats i Mexico.
  • Nya temaveckor som tar upp andra ämnen och dilemman än tidigare.

”Ta det här från en som betalar hyran på att reagera på realityserier. Skrota bara det här programmet” säger Anis.

Alla screenshots: youtube/anisdondemina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *