Att behöva skämmas för sin separation

Desirée Nilsson har gett sin syn på hur det är att separera och att behöva skämmas för sin separation. Hon har fått stå ut med en del synpunkter sedan hon separerade . Hon skriver:

”Jag kan bara prata utav min egen erfarenhet men det första jag kände när jag gick ut med separationen var faktiskt skam. Jag fick skämmas över vår separation.

Hur sjukt är inte det? Jag skämdes över att vi gick skilda vägar. För något jag fick höra många gånger som kontring i vår separation var att vi skulle tänkt på det innan vi skaffade barn. Eller att vi borde varit tillsammans längre innan vi skaffade barn – för då hade vi ju inte hamnat här. Och att det var oansvarigt/egoistiskt av oss som föräldrar att ta ett sånt beslut.

Jättetråkigt att det är/var så faktiskt. Det är verkligen ingenting som man ska behöva känna i det skedet som man går igenom. Det är liksom jobbigt nog som det är.”

Om blickar kunde döda.
Tissel tassel.

Desirée har även varit på en dagsfest och jag undrar om inte det var en Bloggbevakningsläsare med på festen. Om blickar kunde döda och vad tisslar och tasslar tjejen om egentligen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *