En tjejbil?

Tydligen så håller Audi tjejkvällar riktade mot köpstarka unga bloggartjejer. Undrar om tjejkvällarna fick sin start här på Kenzas blogg 2012. Hon gick ut ur bilhallen och köpte en helt annat märke…

Nu är Audi en tysk bil och det är inte förvånande att det pratas om tjejkvällar och tjejbilar hos Audi. Jag menar ett bilmärke från ett land där det finns statliga bordeller kan väl bara bli bättre på jämnställdhet?

”Jag är helt slut i huvudet. Det är fan inte lätt att köpa sin första bil! Jag hade ingen aning om vad jag ville ha, och inte var det någon som ville hjälpa mig heller. Iallafall inte inne på Audi, det enda en säljare ropade till oss var “tjejbilar där borta”…. Eh? Tack för hjälpen! Ville bara skrika “jag har faktiskt ett par hundratusen som jag vill lägga på en bil, men skit it då!!””2012-06-13 18:23

Detta är vad Kenzas följare tyckte:

Tjejbilar? Visste inte att bilar hade kön.. Vilken idiot.2012-06-13 18:46

Wow, fatta tills ägaren på Audi får reda på det genom din blogg. Han kommer skrika på sina anställda garanterat! Fan va fail av dem!! Haha 😀 lycka till Kenza, hitta en awesome bil nu!! <3 <3 <32012-06-13 18:59

sådana jubelidioter förtjänar ju bara att fräsas åt!! Satan vad jag hatar detta snack om “killgrejer” och “tjejsaker” åhhhh.
fokusera på likheterna.2012-06-13 19:01

Haha, vissa personer borde inte vara säljare. De borde leva för att hjälpa och sälja till en men istället är de helt oengagerade! Hoppas det går bättre imorgon. Gör inget förhastat bara 🙂2012-06-13 19:22

Vafan är tjejbilar? Herregud..2012-06-13 20:05

Oh my God, jag äcklas. Den där personen på Audi borde inte jobba som försäljare. Han borde inte jobba alls! Hen borde gå en kurs i genusvetenskap och satsa på att omvärdera sin syn på könsroller. Och inte komma tillbaka till arbetet förrän han har det i ryggmärgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *