Låta andarna guida mig? Nope!

Var försiktiga med att röra i korten för mycket Mona och Charlotte. De enda som tjänar på era frågor är era ”andliga guider” och korttillverkare.

Mona från MU säger så här på sin blogg:

Jag har mycket kontakt med Christina, ”mitt” medium. Behöver lite vägledning i stora frågor och hon jobbar ju också som rådgivare inom personlig utveckling. Jag har även genomgått ett par tre stycken semi-meditationer, sjukt intressant och givande. Jag är för allt som kan få en att utvecklas och bli en bättre människa.

Charlotte Perrelli säger i sin tur så här:

Drog ett väldigt passande kort i mitt liv….. jag läser tar in och inser att saker och ting än en gång faller på plats för mig. ?? Måste lära mig att ha mer tålamod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *