Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tillsammans igen!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är tillsammans igen! Detta berättar Bianca om i sitt blogginlägg.

Vet att det kommer komma en del kommenterar och frågor (vilket det redan gjort ioförsig) om att Phillipe är med på en bild ovan.

Och JA vi är tillsammans igen! Som ni vet så gjorde vi slut för nästan 5 månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen ?

Bianca Ingrosso.

Bostadsbristen är svår i Stockholm det har väl en och annan göteborgare fått erfara. Har man inte miljonerna i fickan och står utan hyreskontrakt så finns det få alternativ att välja mellan.

Tur att Bianca har haft råd att köpa sig en lägenhet och att det i mamma Pernillas vänkrets finns en snäll heminredare som kan hoppa in och inreda Biancas lägenhet. Då kan Bianca och Philippe använda all tid för varandra.

Susanne har fixat en snygg klädhängare till Biancas hall. Susanne Nordström är en av Sveriges främsta inredare. Hon har bloggat tillsammans med Pernilla Wahlgren i många år, arbetat på Äntligen hemma och med stor kunskap tar hon sig an att designa om och förnya sina kunders hem.

Inget inredningsjobb är för stort eller för litet för Susanne Nordström. På bloggen får ni följa hennes för och efter bilder samt en vardag fylld med event, vackra miljöer och en snabb vardag.

Bild på Phillipe och Bianca från Bianca Ingrossos blogg, Bild: Susanne Nordström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *