Tandblekning med Dentway

Dentway – Kritvita tänder, snabbt, enkelt och bekvämt

Dentway är Nordens ledande företag inom tandblekning och munvårdsprodukter för hemmabruk och är verksamt i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stockholm.

 

Vi samarbetar exklusivt med partners som exempelvis SB12 och erbjuder våra kunder marknadens mest populära tandblekningsprodukt – en säker och effektiv produkt till ett attraktivt pris.

Professionell tandblekning – på riktigt!

Dentway är den enda aktören i Norden med professionellt anställd tandvårdspersonal och erbjuder våra kunder kostnadsfri tand-och munvårdsrådgivning genom vår servicelinje Dentline. Alla är välkomna att kostnadsfritt kontakta Dentways tandsköterska Madeleine, befintliga såsom nya kunder för att få hjälp att hitta rätt produkter. Många gånger kan det vara svårt att veta vilken metod som är lämpligast för att behandla just dina tänder, så vid en konsultation får du därför en genomgång av de möjligheter som finns och vad som kommer att ge dig bäst resultat. Våra produkter är givetvis CE-märkta och ger en identisk behandling med den som du får hos tandläkaren fast till ett pris som är 70-95% lägre.

Nöjd-kund-garanti

Dentways nöjd-kund-garanti innebär att vi garanterar att du uppnår det blekningsresultat som du önskar. Dentway garanterar att dina tänder bleks minst 3-8 nivåer efter utförd behandling.

Bekvämlighet

När du beställer produkter av oss skickar vi den direkt hem till dig. Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!