Simon Sjögren Operativ chef hos Isabella Löwengrip tar ton hos P4

Simon Sjögren Foto: Sally Eriksson / Sveriges Radio

P4 Skaraborg

Simon Sjögren tar ton hos näringslivets mäktigaste kvinna
Kärleken till musikaler tog honom från Torbjörntorp till Balettakademin i Stockholm. Idag är han operativ chef hos Isabella Löwengrip och visst blir det en del sång och dans på kontoret emellanåt.

 

Från Skaraborgs Länstidning:

Han blir chef hos Isabella Löwengrip

Simon Sjögren gör raketkarriär inom företaget Löwengrip Invest, som drivs av kändisbloggaren Isabella Löwengrip. Nu tar han nästa steg.

Publicerad 11 aug. 2017 05:00

Bloggaren Isabella Löwengrip, Blondin- Bella, är känd som en entreprenör med många bollar i luften där Löwengrip Invest utgör navet. Inom investeringsbolaget finns en rad företag, däribland skomärket Flattered, hår- och hudvårdsmärket LCC, och preventivmedelsföretaget Natural Cycles.

I höst tillträder Simon Sjögren från Torbjörntorp, utanför Falköping, som operativ chef för bolaget, blott 21 år.

– Jag vill inte hamna i ett ekorrhjul utan gillar utmaningar, men samtidigt har jag väldigt stor respekt för mitt jobb. Tanken är att jag ska lära mig efter hand, för vi alla i bolaget är unga och håller fortfarande på att bygga upp allt. Men det ska bli jättekul.

Efter gymnasiet på Music and Production i Skara, flyttade han till Stockholm för att studera till musikalartist på balettakademin. Då hade han hunnit med att vara både vara gyminstruktör för seniorer, göra telefonundersökningar på uppdrag av Länsstyrelsen och att sitta på golfbanans kansli. Ett år senare började han arbeta på Sveriges elevkårer. Via kontakter där fick han tipset att Löwengrip sökte en assistent. Han fick jobbet, fick allt mer ansvar och nu blir han operativ chef, med ansvar för samtliga bolag i koncernen.

Bild:Isabella Löwengrips blogg

Jag lyssnade på Simons sommarprat och det var en trevlig lyssning ,tiden gick fort och jag hoppas att få höra Simon även i andra sammanhang. Vilket kap Isabella! Tummen upp för er båda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!