Var går gränsen?

Isabella Löwengrip har berättat hur hon vill ha sin relation just nu. Det är funderingar som inte är spikade på något sätt. 

Håll i er nu. Men jag har börjat landa i att jag tror på en annan typ av förhållande än den klassiska tvåsamheten. Det kanske är en fas i mitt liv som jag kanske skrattar åt om några år men idag skulle jag säga att jag lever mer traditionellt som män har gjort i alla år. Fast i en väldigt feminin version. Jag tror på att man kan träffa någon som man hittar en spirituell kärna med men att det kanske stannar där. Man ses ibland för att få utbyta ideér och en intellektuell närhet. Men man behöver inte dela allt i livet, man behöver inte ha samma ekonomi, bo under samma tak, dela samma vänskapskrets, gilla samma mat och umgås varje helg.

Jag vill ha min egna ekonomi, mitt egna tak och träffa flera (män)niskor där man hittar olika relationer i varenda en. Ett öppet liv. Jag har mina barn. Jag har tryggheten i mig själv. Det jag uppskattar utöver det är variationen. Olika energier. Jag vill vara mittpunkten i mitt liv och jag har verkligen ingen lust att kompromissa. Därför passar ett litet öppet liv mig bättre. Inga regler, inget ägande. Noll ego. Allt bygger på lust och att man väljer varandra när man vill. Väljer man någon annan ibland är det inte hela världen.

Det är väldigt spännande allting och jag tror att riktig kärlek uppstår när man låter varandra vara totalt fria. Man hittar en annan kärna.

Hennes tankar väcker känslor både för och mot . Mest för och många tycker att Isabella har kloka tankar. Den som går till den grövsta attacken är Camilla Gervide från Bloggbevakning som kallar Isabellas planer för Kn*ll med cash. Och att Isabella ska kn*lla på. Och köra på för fan. Grovt språk av Camilla. Är det OK för Nyheter24 att deras bloggare uttrycker sig så nedsättande om en annan människa?

Jag känner spontant att ”Äh, sluta jiddra, du har inte löst fler gåtor än Samir Badran i Fångarna på Fortet när det kommer till relationer!” Det finns ingenting nytänkande i det Isabella skriver…
Hon vill ha någon att ligga med när andan faller på och gärna någon som vill göra det på lyxhotell runt om i världen, snarare än hemma i hennes sovrum under den enorma bilden av henne och hennes två barn.
Vad hon är ute efter är en lite polerad KK-relation med någon som gärna strösslar lite pengar över henne. Kort och konsist: Kn*ll med cash. (Dock absolut inte i utbyte mot varandra)

Och är det vad hon vill ha – kör för fan!
Kn*lla på!
Se bara till att ha den övriga halvan av överenskommelsen med på tåget och använd annat än Natural Cycles som ”skydd” om ni inte är exklusiva med madrassdansandet, annars ser jag inga problem i upplägget.
Det enda märkliga är väl att hon skriver seriöst om sitt platoniska sexliv på bloggen, men det var kanske längesedan någonting var för privat för Isabella för att publiceras på bloggen?

Läsarna reagerar hårt på Bloggbevakning

Och anledningen till varför man ska läsa inlägget igen så är det för att texten är ändrad en aning .

Kn*ll med Kash heter det helt plötsligt. 

Amerikanska FDA har godkänt marknadsföringen av Natural Cycles  så den behöver inte kallas för ”skydd”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!