Inga nyheter om Hajen än

Aftonbladet skriver om Isabella Löwengrips ex-pojkvän och en person i hans närhet.. Dock skriver tidningen inte om i vilken ålder som H och personen stod nära varandra. 

En person som tidigare stått nära honom berättar för Aftonbladet att hon förvånades över det liv han lever i Stockholm och menar att bilden som framgångsrik och seriös är svår att få ihop med vem han var då.

Bild från Hs Instagram

– Det är förvånande. När jag kände honom var han extremt oseriös både med studier och relationer. Han var lite som ”Barney” i ”How i met your mother”. Han ville aldrig att vi skulle komma hem till honom, han ville inte visa upp den delen av sitt liv.

När de som vill honom väl inte vill uttala sig så kvarstår bara den andra sidan att intervjua. De som anser sig ha blivit av med pengar borde börja prata.

Aftonbladet har sökt 28-åringen utan framgång. Hans anhöriga vill inte kommentera vad som hänt eller var han befinner sig. Enligt Isabella Löwengrip befinner han sig, liksom hon själv, utomlands. Löwengrips livvakt var under måndagen i kontakt med honom.

– Det man i stort kan säga är att personen letar en lösning på sitt problem men det är ingenting som vi är inblandade i. Personens problem och vår situation är två olika saker, säger livvakten.

Isabella Löwengrip har kameraövervakning i och utanför huset. Har bilderna lämnats till polisen kan man undra.

Detta är skrivet baserad på information från den ena parten enbart. Sanningshalten kan därmed inte styrkas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!