Isabella Löwengrips ex-pojkvän berättar om sina planer på Twitter

Hampus har öppnat sitt Twitterkonto igen. Av innehållet att bedöma kommer han att anmäla personer som har skrivit osanningar om honom för förtal och han vill få få tag på printscreens på texter.

Han kan ju börja med att anmäla sin före detta flickvän för förtal. Hon spred information om hans ekonomiska situation och fick alla som läste hennes texter och alla som skrev om hennes texter att tro att att paret inklusive två små barn var i livsfara på grund av honom. 

4 Comments

  1. Men vad skriver du? -”fick alla att tro att paret och två små barn var i livsfara på grund av honom” – Hon skrev att någon utsatt dem för en enorm fara – och det kan ju vara en fara, du hade nog själv varit rädd i en sådan situation och känt det som att du kunde vara i fara. Person som förlorat pengar hade sökt sig till deras hem. Någon har ju sagt att traders brukar få hot och kidnappningshot, obehagligt.
    IL kan också börja med att anmäla några för förtal.

  2. Exakt så. Hon fick alla att tro att paret och två små barn var i livsfara på grund av honom. Varken du eller jag eller de flesta av oss vet hela sanningen än. Men det var hon som gick ut med den uppgiften. Enligt honom finns det inga kriminella personer som är ute efter honom angående dessa skulder utan han har lånat pengar av helt vanliga personer. Och vanliga personer använder sig av Kronofogden och delgivningsmen. Det kan vara en fördel att lyssna på bägge parterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!