Anna Book svarar på frågor

Anna Book har svarat på några frågor som hennes läsare har ställt henne. Jag har läst igenom textmassan och sammanställt svaren.

Eftersom det har skrivits på nätet att det egentligen är Anna Books svärfar som ägde lägenheten familjen bor i och som nu är sålt så fick Anna frågan om vem som ägde lägenheten egentligen. Hennes svar i nedbantad version blev detta:

Roberto har skött försäljningen, han är nöjd och glad på alla sätt och vis ( det är vi alla ) vi har pratat om att köpa hus i 19 år hahaha, så nu känner vi att vi funderat klart och VET precis vad vi håller på med,
och det är han Roberto och ingen annan som skrivit under pappren på försäljningen. Så följdaktligen kan man nog räkna ut att det är han och ingen annan som äger bostadsrätten som nu kommer bli vårt fd. hem – helt efter eget val och inget annat. 

Det går att använda fullmakt också .

Anna fick även en fråga hur det var med hennes semesterboende i Spanien. Om det är ett hus som hon har låtit sina läsare att förstå  eller om det är en lägenhet och vem som äger den eftersom sonen har ett flertal gånger berättat på Instagram att familjen får låna en av farfars lägenheter i Spanien.

Och nej vi har inget hus i Spanien. Det är en lägenhet, den är vår och vi hyr inte ut den till nån och har aldrig ens lånat ut den till någon vi känner. Utav en enda enkel andledning, det är vårt andra hem.
Min svärfar kommer jag INTE diskutera!!! 

Så jo, i detta fall så har faktiskt Antonio ljugit.

Hon fick även denna kommentar

-allt du stal av Maggan och sedan sålde av

Annas svar i kort version var att hon inte höll med om påståendet. Den långa versionen kan läsas på hennes blogg. Historien handlar om Magdalena Graafs påstående om att några personer inklusive Anna Book gjorde av med hennes saker efter skilsmässan från hennes ex-man på ett sätt som Magdalena inte är nöjd med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *