Bianca Ingrosso tar en bloggpaus

Bianca Ingrosso tar en paus från bloggen på obestämd tid. Hon har redan tidigare flaggat för pausen i sin podd med Alice men nu går hon ut på Instagram och berättar att orsaken till pausen är alla elaka kommentarer som hon inte klarar av. 

Hon har ett öppet forum som saknar en ordningsman för tillfället. Inte konstigt att kommentarsfältet spårar ur. Hon har en hel del att göra med CAIA och tiden och orken räcker nog inte till.

Jag tror alltså inte att det bara är kommentarsfältet som är problemet även om Bianca väljer att skuldsätta sina följare för det.  Till dess borde hon sanera sitt kommentarsfält. Hon är trots allt ansvarig för som står där oavsett vem som har skrivit det. 

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag nu… Jag älskar min blogg. Jag älskar att läsa andras bloggar & jag är sååååå tacksam för alla NI fina där ute som går in och läser.

Min blogg var platsen jag talade som mest öppet & ärligt om min ätstörning på och det var där ni hjälpte mig bli starkare ur den. Jag har fått skriva av mig när jag mått dåligt och ni har alltid varit ett enormt stöd.

Men det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu. Det blir för mycket för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt av att gå in på bloggen som det är nu. Det tär för mycket på mitt välmående & mitt självförtroende.

Just därför har jag valt att ta en paus ett tag. Jobba på mig själv och försöka att må bra igen. Jag hoppas att ni förstår och fortsätter att följa mig här på Instagram, Youtube, Wahlgrens Värld, Talang, podden etc ❤️ Älskar er ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!