Den karga sanningen

Skärmklipp: camillagervide.com

Jag har återigen läst Camilla Gervides aka Bloggbevakningens gamla blogg camillagervide.com. Kanske Isabella Löwengrip inte är så tokig om hon tänker efter. Den enda som är på allvar beroende av den inkomsten som bloggen och dess läsare kan ge är ju Camilla själv. Jag antar att hon som ung inte kunde sig som 40-åring fastkedjad i en blogg och dess intäkter.

Det är så jävla tragiskt!!
Att bygga sitt liv på ett luftslott som till 100% styr ditt liv och att vara slav under annonsörer och läsare är tragiskt!!

Skärmklipp: camillagervide.com

Det är häftigt att se de allra största som Kenza och Bella som byggt riktigt karriärer från sina bloggar och som skulle kunna lägga ner dem när som helst utan att det skulle gå någon som helst nöd på dem.

Gud, jag är så glad att jag kan mer än att vara en bilolycka på nätet för folk att skadeglatt klicka sig in på.

Jaha. Jo, förresten så tyckte inte Camilla Gervide alls om att jag gick igenom hennes blogg och lyfte upp valda delar av den i dagsljuset. Hon raderade hela bloggen även från Internet Archives för att jag inte skulle kunna skriva mer om hennes inlägg. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *