Oh nej! Hon kan ju inte ens laga mat

Isabella Löwengrip skriver i sitt inlägg att hon skulle laga mat till sina barn då det blingade på dörren och där stod en leverantör från Ubereats. Hennes team hade gjort en lunchbeställning till henne.

Elaka tungor påstår att Isabella Löwengrip inte alls hade tänkt laga mat utan hela hennes inlägg handlade bara om att göra reklam för Ubereats. 

Bloggbevakning går så långt att hon hävdar att Isabella inte ens klarar av att laga mat. Lite inskränkt att anse att kvinnor ska kunna laga mat, tycker jag, för annars kan man tydligen ingenting.

T o m läsarna reagerar på det osunda i texten.

Du måste haft en kass julafton Camilla, så giftig ton som är i inlägget. Kram på dig, du verkar behöva en!

Håller med.. jag har aldrig nånsin sagt något om Cams Bella-inlägg men detta var ju skrivet av en arg människa som avskyr kvinnan ser det ut som? Förstår inte varför? Var är humorn och objektiviteten..? Hjälp

Uppenbarligen så kokas det broccoli och tärnas olika ostar hos Isabella. Det finns ett filmbevis på det. Så de facto lagas det mat. 

Isabella skriver i bloggen:

När det blev lunchdags kom jag på att vi inte hade hjälp idag så då började jag ta fram allt till en pasta pesto med broccoli och halloumi (dit sträcker sig min matlagnings-talang) men så vips från ingenstans så plingade det på dörren:

Bild: isabellalowengrip.se

… Och då kom jag på att mitt team hade löst dagens lunch med UberEats. Det var julmat från Villa Godthem, mums! Nästa vecka börjar kock Matilda hemma hos oss, det ska bli väldigt roligt. 

Hennes inlägg anmäldes till Reklamombudsmannen  och så här gick det med den anmälan.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  1. Bara rubriken på det aktuella blogginlägget avslöjar en hel del om bloggaren ifråga. Bloggaren kan inte må särskilt bra och verkar ha ett och annat att ta itu med.

error: Content is protected !!