De vet inte vem de har att göra med!

Gunilla Perssons mamma Iris är i ett dåligt skick. Hon åker in och ut ur sjukhuset och mot Gunillas vilja ger läkarna lugnande medel till Iris som gör att hon blir ytterst svårväckt. Gunilla är så klart orolig för att Iris inte ska vakna mer och hon är på krigstigen mot läkarna.

Erika och jag är oroliga för mamma vaknar inte. Igår, alltså för mer än 24 timmar sedan gav den idiotiska läkaren mamma en Melantonin tablett, varför vet jag inte. Detta gör att hon inte vaknar upp. Detsamma hände, fast värre, på julafton då hon kom hem från sjukhuset, alldeles drogad och vaknade inte upp alls förrän på juldagsmorgonen.Jag har uttryckligen förbjudit alla att ge mamma vare sig sömntabletter eller lugnande medel. Detta måste ha gjorts i ont uppsåt därför hon behöver inga sömnmedel. Hon sover oftast bra ändå. Jag lovar er att detta uppförande inte kommer att gå sjukhuset ostraffat förbi. De vet inte vem de har att göra med!!!Be till Gud snälla ni att mamma vaknar upp imorgon bitti vår tid. Jag har en sjuksköterska som jag hyr privat som sitter bredvid henne och vaktar henne som en hök. Själv måste jag sova lite nu. Jag är också panikslagen att få veta ikväll att läkaren beordrat narkotika, morfin. Detta är helt kriminellt eftersom mamma inte har ont någonstans. Och ni vet ju vad som händer om någon som är i mammas ålder får morfin!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Erika och jag är oroliga för mamma vaknar inte. Igår, alltså för mer än 24 timmar sedan gav den idiotiska läkaren mamma en Melantonin tablett, varför vet jag inte. Detta gör att hon inte vaknar upp. Detsamma hände, fast värre, på julafton då hon kom hem från sjukhuset, alldeles drogad och vaknade inte upp alls förrän på juldagsmorgonen.Jag har uttryckligen förbjudit alla att ge mamma vare sig sömntabletter eller lugnande medel. Detta måste ha gjorts i ont uppsåt därför hon behöver inga sömnmedel. Hon sover oftast bra ändå. Jag lovar er att detta uppförande inte kommer att gå sjukhuset ostraffat förbi. De vet inte vem de har att göra med!!!Be till Gud snälla ni att mamma vaknar upp imorgon bitti vår tid. Jag har en sjuksköterska som jag hyr privat som sitter bredvid henne och vaktar henne som en hök. Själv måste jag sova lite nu. Jag är också panikslagen att få veta ikväll att läkaren beordrat narkotika, morfin. Detta är helt kriminellt eftersom mamma inte har ont någonstans. Och ni vet ju vad som händer om någon som är i mammas ålder får morfin! @erikap3rsson

Ett inlägg delat av Gunilla Persson (@thegunilla)

Det här är en några dagar gammal liten videosnutt men mamma har slagit upp ögonen av sig själv och vårdgivaren som är vid hennes sida 24/7 och jag jublar.??????Jag vill bara säga att jag blir skräckslagen då jag under nattens gång då vi vakat över mamma fått läsa sådana vidriga kommentarer från folk som helt saknar empati och anklagar mig för det ena och det andra. Så fort man kritiserar vården så blir det ett himla liv på vissa som enligt min åsikt saknar sunt förnuft och en klar tankeförmåga. Läkaren får inget stöd från den övriga medicinska gruppen som tar hand om mamma och han fråntogs omedelbart ansvaret för henne. Mamma är inte döende men hon kan dö om hon blir för svag så hon bara sover. Tack ni alla underbara vänner som stödjer oss här. @erikap3rsson – Hoppas och ber att få slippa mer berg och dalbana.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Det här är en några dagar gammal liten videosnutt men mamma har slagit upp ögonen av sig själv och vårdgivaren som är vid hennes sida 24/7 och jag jublar.??????Jag vill bara säga att jag blir skräckslagen då jag under nattens gång då vi vakat över mamma fått läsa sådana vidriga kommentarer från folk som helt saknar empati och anklagar mig för det ena och det andra. Så fort man kritiserar vården så blir det ett himla liv på vissa som enligt min åsikt saknar sunt förnuft och en klar tankeförmåga. Läkaren får inget stöd från den övriga medicinska gruppen som tar hand om mamma och han fråntogs omedelbart ansvaret för henne. Mamma är inte döende men hon kan dö om hon blir för svag så hon bara sover. Tack ni alla underbara vänner som stödjer oss här. @erikap3rsson – Hoppas och ber att få slippa mer berg och dalbana.

Ett inlägg delat av Gunilla Persson (@thegunilla)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *