Rättegång mot Isabella Löwengrips nya stalker

Isabella Löwengrips rättegång mot den kongolesiske mannen var idag. På Flashback finns hela förundersökningsprotokollet publicerad. Annars kan du öppna den här som pdf.

Bland annat så går det att läsa att det var livvakterna som berättade att mannen satt i bussen, inte Isabella Löwengrip som Sofia Wistam påstod i podden Wahlgren&Wistam.

Mannen döms till villkorlig dom samt 60 dagsböter för ofredande. Han ska även betala 5 000 kronor i skadestånd till Isabella Löwengrip. Isabella säger i sin blogg följande:

Fy vilken morgon! Men VI VANN! Det blev en fällande dom mot mannen. Det känns väldigt bra. Ofredande måste tas på allvar. Min åklagare och min advokat var riktigt duktiga och jag kände mig trygg mellan dom. Men herregud vad jag mådde dåligt när jag såg honom komma in i handfängsel. Salivet försvann helt i munnen när det var min tur att prata. Det var obehagligt att höra honom berätta om hans syn på situationen, när han bestämde sig för att flyga hit och hans ”vision” med mötet när han knackade på. Usch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!