Anna Book ska flytta till ett hus

Anna Book berättar i sin blogg att hon har hittat ett hus som hela familjen ska flytta till om några veckor bara. Det står dock inte om huset är köpt eller om familjen bara hyr det.

Bild: Anna Book blogg

Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS!

Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov❤️ Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om? Och NU förstår vi verkligen vad folk menat.

Vårt flyttlass kommer dessutom att bli utav tidigare än planerat ?? så gissa om jag är glad att jag började med rensning och röjning i tid? För nu kommer veckorna att rusa iväg och plötsligt är dagen D här. Så nu lägger vi i nästa växel och tids nog kommer jag även att dela med mig VART ( vilken kommun ) vi flyttar till. Men just nu kommer vi fortsätta att hålla det privat, hoppas på lite förståelse för det? ?? Nu kommer det bli mycket trix och fix och jag kommer dela med mig utav resan fram till vår flytt, men i min och familjens takt.

LÄS ÄVEN: Garaget  blev till ett sovrum i Anna Books hus

Screenshot: annabook.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!