Ben Mitkus har blivit mordhotad

Videon startar där Ben Mitkus börjar berätta om händelsen.

Han skriver även på Flashback

Hej! Det är jag som är Ben och kan förklara lite på djupet vad som skett.

I mitten på Januari så la jag ut en video (länk )

Dagen efter denna video så fick jag ett sms från ett kontantkort som vart aktiverad samma dag som jag fick smset. (Vet detta då en nära vän till mig jobbar för tele2)

Jag copy pastear smset här: 
LYSSNA BEN AR I SOLNA UTANFOR DIG VI SKA PRATA ANGANDE SENASTE VIDEON KOMMER DU NER ELLER SKA JAG BESOKA DIN DORR ELLER KANSKE SNAPPHANEVAGEN 1**

Jag får ju tomma hot dagligen och det är något som kommer på köpet med det offentliga livet. Jag tänkte att det är något troll så svarade med ”välkommen upp”

Varav personen skrev (copy paste återigen)

”KOM NER”
”ÖPPNA PORTEN”

Jag skrev ”Var e du”

Personen skrev ”HAR”

Därefter ringde personen mig och jag svarade och h*n sa att jag skulle komma ner och h*n var utanför. Personen använde sig av någon röstförvrängare, ungefär sån man hör på efterlyst eller när folk försöker vara anonyma. Jag sa ”Sluta trolla, det är inte kul och la på”

Jag gick iallafall inte ner för trodde ändå inte att det var något på riktigt, men hade ändå en obehaglig känsla efter röstförvrängaren.

Dagen efter vaknar jag av att min lillasyster ringer mig och gråter och säger att det är någon som sulat en stor sten eller något i köksfönstret och att det låg glassplitter i hela köket. Att smällen var så hård att det även låg glas i hallen. De sa att hade någon varit i köket hade de eventuellt fått större skador. 

Jag var på telefon hela tiden samtidigt som jag hör min lillasyster gråta. Jag hör hur polisen kommer och de går in i köket och säger att det är en plastpåse med en sten i. De öppnar påsen och läser högt upp vad som står på den och min syster börjar gråta ännu mer. 

Det stod ”HÄLSA BEN, HANDGRANAT NÄSTA GÅNG” 

Jag fick sån obehaglig känsla av detta och blev självklart rädd. 

Några minuter senare fick jag ett sms av ett nytt nummer som också var kontantkort aktiverat samma dag som händelsen där det stod 

”SMAKAR DET BRA HOS MORSANI KOKET? /TROLLET PS. AINA HJALPER INTE

Jag har inte svarat på något och har bara varit allmänt rädd och orolig sen dess eftersom h*n gick till attack mot min familj på detta sätt.

Jag har varit i kontakt med polisen såklart angående detta och det är något de håller på att undersöka. Men de själva sa att det kan vara väldigt svårt att spåra då personen använde sig av två olika kontantkort, möjligtvis en gammal/annorlunda telefon då h*n ej använde bokstäverna ÅÄÖ samt röstförvrängare. 

Det fanns ett vittne som såg två utländska killar i 15-16 års åldern kasta den där stenen som h*n följde efter men de var för snabba för han. 

Så det är ingen blomkåls oj vad jag känner mig kränkt historia det här. Det här är på riktigt. Ville bara dela med mig av det här eftersom jag såg att många av er spekulerar om detta som ett larv.

Svenska Youtubers skriver att Ben har redan tidigare råkat i trubbel på grund av My som har skickat sina killkompisar på honom. 

Skärmbild: Svenska Youtubers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!