Isabella Löwengrip söker en ny kock

Isabella Löwengrip söker efter en ny hemmakock då det inte fungerade med den andra

… Just det! Det stämmer att vi letar en ny kock. Det fungerade inte med vår förra, så blir det ibland. Vi letar efter dig som kan vara här varannan vecka på barnveckor och hjälpa till med middag för mig och barnen. Samt hjälpa till när jag har middagsbjudningar. Vi äter väldigt hälsosamt hemma (rent, antiinflammatoriskt och grönt protein främst) men det ska vara kreativt och varierat. Vi söker en person som är passionerad för matlagning och hälsosam kost för stora och små. Är du intresserad så maila ida@lowengripinvest.se

Ett cateringföretag skulle nästan vara bättre för att använda vid middagsbjudningarna när inte barnen är hemma. Vardagsmaten kan ju den inneboende personalen göra enligt alla recept som finns hos alla matleverantörer oavsett vilken Isabella väljer att samarbeta för stunden.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!