Bianca Ingrosso ska göra en mukbangvideo

Bianca Ingrosso undrar i sitt Instagraminlägg vad hennes följare vill se för innehåll i hennes Youtubekanal.

Vad hade ni HELST av ALLT velat se på min Youtube-kanal?? Jag har massa idéer men vill höra från er först ?

Många har svarat mukbang dvs en video där någon sitter och äter mat och pratar samtidigt. Men Bianca som har haft bulimi i flera år känner sig tveksam till att göra en mukbangvideo och bestämmer sig sedan att genomföra den med Theo och berättar redan nu att hon kommer att äta måttligt så hon inte gör något dumt efteråt. Nu är inte den ursprungliga iden till mukbang att sitta och hetsäta utan man bara äter sin mat som man har lagat eller köpt och pratar med kameran samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *