Kommer Isabella Löwengrip att sommarprata på P1?

Isabella Löwengrip berättar i flera inlägg att hon håller på att skriva men vill inte gå ut med vad än. Folk har trott att det är en bok hon skriver men det ser snarare ut som att hon skriver sitt Sommarprat på P1. 

Hon visar en bild på sin dator med ett suddat worddokument men själva filnamnet högst upp på skärmen skvallrar om att det är ett dokument avsett för Sommarprat på P1.

Återstår att se om hon slår Bianca Ingrossos rekord. På en vecka nådde Bianca över en miljon unika lyssnare och blev en av de mest lyssnade sommarpratare någonsin. Mycket tack vare att Sommar på P1 finns även som podcast som Biancas följare är vana vid att använda. 

Bild: isabellalowengrip

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 1. Om nu detta stämmer så tror jag inte P 1 redaktion är särskilt glada att uppgiften har kommit ut i de sociala medierna. Det har väl ändå P1 som ska offentliggöra om vem/vilka som ska göra sommaprogrammen?

 2. Raderat bloggkommentarerna – efter Nöjesbladets kontakt. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/VbgPa3/bildmissen-kan-ha-avslojat-lowengrips-hemliga-projekt
  Nöjesbladet når ”Sommar i P1:s” programchef Bibi Rödöö precis när hon ska kliva på ett flyg. Hon vill inte kommentera uppgifterna om Isabella Löwengrips medverkan mer än att hon säger:
  – Vi presenterar alla värdar den 13 juni.

  Nöjesbladet har också sökt Isabella Löwengrip via telefon och sms med orden:
  ”Stämmer det att du ska sommarprata i P1 i sommar? Det ser ut som att du skriver ett sådant dokument på din blogg och flera av kommentarerna som din moderator släppt igenom kommenterar detta med glada utrop.”
  Löwengrip har inte svarat, men tio minuter efter att Nöjesbladet skrivit till henne har kommentarerna om ”Sommar i P1” plockats bort från blogge

error: Content is protected !!