Ida Wargs nya self-tanning produkter

Ida Warg har släppt två nya produkter i sin self-tanning serie. En Instant-tan som direkt ger en supersnygg bränna och en Dry Shimmer Oil som ger en magisk glow.

Så här säger hon på Instagram.

ÄNTLIGEN är mina nya produkter ute i butik och de är HELT AMAZING! Det är en Instant-tan (medium/dark) som direkt ger en supersnygg bränna och en Dry Shimmer Oil som ger ett magiskt glow! ⭐️ Ni måste testa dessa! Kolla min story för resultat av användning. Ni hittar produkterna här: Alla H&M, Åhléns och Apoteket AB butiker, ahlens.se, apoteket.se, Kronansapotek.se, apotekhjartat.se, Lyko.se, NordicFeel.se, Welloteket.se, H&M i Norge ⭐️ @idawargbeauty

Ida Warg Beauty Dry Shimmer Oil 100 ml

Ge din hud ett gyllene skimmer och en varm doft av sommar och semester! En lätt, lyxig olja berikad med Macadamia ger lyster till dekolletage, axlar, armar och ben och gör huden sammetslen.

Ida Warg Beauty Self-Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

En färgad mousse med doft av sommar som ger dig en solkysst hud på direkten. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat. Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Skärmklipp: @idawargbeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!