Isabella Löwengrips nya märke heter Löwe

Isabella Löwengrip visar ett antal layouter på det nya lågprismärket som har fått namnet Löwe. Hon säger själv att hennes svaga sida är designen och hon vill ha hjälp av sina läsare. Det är fritt fram att rösta på hennes sida och det ser ut just nu att hennes läsare tycker inte om bilder på etiketten.

Jag har så mycket roliga marknadsideér till vår lansering. Bland annat pratar vi om att ta fram glass med samma smaker tillsammans med ett svenskt glassmärke och ha glassbarer som pop ups dels i gallerian men också inne i större matbutiker. Möjligheterna är oändliga – Som vanligt. Men, min svaga sida är alltid designen. Nu har jag brottas med olika designförslag men nu står det stopp, hjälp mig gärna … :- )

Just nu lutar jag åt nummer sju. Men jag ändrar ju mig hela tiden. Planen var att jag skulle bestämma mig under min NYC-vistelse men det gick ingen vidare. 

Alla bilder: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *