Benjamin Ingrosso har Swish och snart en ny lägenhet

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman skapade i sitt tidigare podcastavsnitt åtta punkter som skulle göra Benjamin mer vuxen. Nu kan Benjamin bocka av både internetbank och Swish. Han fick sällskap av kompisarna Jacob och Melina som följde med till banken.

Vilket var tur enligt Benjamin som tyckte att det var svårt att ta till sig bankmannens information om bankdosor och inloggningar. ”Jag fattade ingenting” säger Benjamin. 

Han har inte lärt sig att tvätta än men måste kunna det snart då han får tillgång till sin första lägenhet om en månad. Som det är nu så bor han hos Jacob och Melina och har synts i flera bilder där han sover mellan dem i dubbelsängen. Hans sällskap i den nya lägenheten kommer att vara hans nallebjörn Benji.

Felix har tagit tag i sin ADHD-utredning men vid första telefonsamtalet till en privat klinik fick han höra att utredningen kostar 27 500 kronor. Receptionisten var serviceminded nog att berätta att det finns en bättre utredning att tillgå billigare på ett annat håll.”Det är 100% mer värt att du går till någon annan” sade hon. Felix tar sig till vårdcentralen i Gustavsberg istället.

Benjamin är fortfarande singel men lider av sin längd och tror att han kan bli dissad av någon tjej som är längre än Benjamin eftersom normen är att killen ska vara längre än tjejen. Felix förslag är att Benjamin blir ihop med Molly Sandén. 

YouTube player

Det går att skicka memes till podcasten och Veckans Meme blev denna.

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Swisha mig 27 500 kr! Har du lyssnat på veckans avsnitt än? #livetsliv #memetsmeme CREDIT: @fooeronly

Ett inlägg delat av ?????? ??? I ???????? & ????? (@livetslivpodcast)

Bild: @livetslivpodcast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *