Besattheten tar ju aldrig slut

Bloggbevakning har gått ut med  ett inlägg där hon skriver om hennes inkomstkälla nummer 1. Hon påstår att personen, som tros ha mördat en familjemedlem, hängs ut av hennes hatobjekt för att denna har släppt fram kommentarer där företagsnamnet och förnamnet på den misstänkte syns. 

Bloggbevakning behöver sanera sitt eget kommentarsfält innan hon börjar kasta skit på andra. Nedanstående screenshots är från hennes bloggs kommentarsfält. Jag suddade alla namnen.

I hennes kommentarsfält skandaliserar man influencern, hennes företag, ett till företag och en av företagets anställda. Men det är klart… Det är ju Bloggbevakning som det handlar om här. Bloggen och dess skribent med egna regler. 

Hon har ett utgivningsbevis och kan därmed anmälas till Pressombudsmannen av den som som känner illa behandlad av hennes skriverier.

Alla screenshots: bloggbevakning.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!