Bianca Ingrosso har inte legat med A$AP Rocky

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren skulle äta brunch på en restaurang i Stockholms innerstad men kocken vägrade att laga Biancas favoritäggröra då de bara hade omelett på menyn. Nu har Bianca publicerat ett recept på äggröra och har även ett bildbevis på att på restaurang Nyko serveras det äggröra utan krångel.

Bianca svarar på Instastory på ett av rykten som enligt henne florerar på nätet. Det vill säga att hon skulle ha legat med A$AP Rocky! 

Nu är Bianca känd så det räcker i Sverige så hon behöver inte ta till ryktespridning om sig själv. Ett knep som jag misstänker att denna wannabe-kändis tog till för många vårar sedan. Ett par gånger dessutom. Tom Cruise och Chase Crawford var bara några av hennes icke-pojkvänner.

Screenshots: @biancaingrosso

Screenshots: digitalspy.com /rte.ie/entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!