Köpa Instagramkommentarer till någon annan

Isabella Löwengrip har varit hårt ansatt den senaste tiden. Nu ser det ut som att någon har köpt kommentarer till hennes Instagraminlägg med reklam för ett solglasögonmärke. Denna någon är sannolikt samma person som tipsade både Bloggbevakning och ägaren till solglasögonmärket. Jag såg personens energiska försök att väcka uppmärksamhet på Instagram och nu är det trollkontot borta.

Nattklubbschefen dvs han som äger märket gick ut på Instagram och avbröt samarbetet med Isabella på grund av detta. I mitt tycke oseriöst gjort då det i grund och botten är en persons skvaller som har gjort att vad Isabella än gör och inte gör så misstros det. Intressant kombo egentligen med nattklubbar och solglasögon…  Hur kommer man på idén?

Isabella har nu publicerat ett inlägg på Instagram och i bloggen där hon berättar om händelsen.

Ja, det går väldigt enkelt att köpa kommentarer till någon annans konto på Instagram. Det går att välja vilka inlägg  som ska kommenteras och även antalet kommentarer. Exempelvis så skulle jag kunna köpa kommentarer till Bloggbevaknings konto och då skulle 10 kommentarer kosta 1,75 dollar. 

Screenshot: isabellalowengrip.se

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  1. Det är jag med…väldigt tragiskt. Men vi som tror på karma får avvakta till dess.

    Asterixa, kul att se du är tillbaka med dina objektiva inlägg, har saknat dem.

  2. You can buy all of the social media like TikTok, YouTube, Instagram likes views, comments, followers, subscribers and so many greater from India’s No.-1 promoting website https:www.ytviews.in/ with a money-again guarantee, steady method, 24/7 support and many more.

error: Content is protected !!