Bianca Ingrosso i misshandelsdrama

I Bianca Ingrossos senaste Youtubevideo berättar hon att hennes pappa Emilio och Benjamin hade varit på besök hos henne men att det var väldigt privata saker som de pratade om så det var inte läge att plocka upp kameran. Videon spelades in den 10 december och dagen efter den 11 december så vittnade hon på Stockholms tingsrätt.

En familjedrama  utspelade sig på en restaurang i oktober 2018. Emilio och Åsa Ingrosso befann sig på restaurangen tillsammans med Bianca och Benjamin Ingrosso när Emilios bror Lucky Ingrosso stormade in på restaurangen. Enligt den åtalade själv så upplevde han att Emilio uttalade sig på ett nedsättande sätt om honom varpå han gav Emilio två slag i ansiktet.  Åsa Ingrosso lade sig i bråket och blev spottad i ansiktet av Lycky.

Bianca Ingrosso blev hotad med dödshot. Hon blev spottades på av Lucky som även kallade henne för en smutsig hora. Hon vittnade i rättegången att det inte är första gången hon får gå mellan sin pappa och sin farbror när de bråkar. Enligt FUB så är hon livrädd för sin farbror som redan tidigare har hotat henne. Farbrodern erkänner även dödshoten som han uttalade på restaurangen men säger att det är vanligt i deras familj att dödshota varandra och att även Emilio har dödshotat honom tidigare.

Emilio Ingrosso vill ha skadestånd av Lucky men vägrade att svara på frågor i tingsrätten. Han menade på att det hela har lösts inom familjen.

Bild: Flashback, Youtube/Biancaingrosso

Källa: Flashback

Expressen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!