Isabella Löwengrips stylist Sascha ny ambassadör för stiftelsen Choice

Isabella Löwengrips stylist Sascha har blivit en ny ambassadör för stiftelsen Choice. I ett pressmeddelande berättar Sascha om sin psykiska ohälsa och hur hon fram till i våras hade mått dåligt i ett halvt år utan att förstå varför.

Under en av lyxresorna med Isabella Löwengrip bestämde Sascha sig för att dela med sig av sin situation på Instagram och hon fick en väldig bra respons för att hon hade öppnat upp sig. 

YouTube player

Andra ambassadörer hos stiftelsen Choice är Vanessa Lindblad och Ellen Bergström.

Det här är det publicerade pressmeddelandet.

Stiftelsen Choice fortsätter sin satsning på ambassadörer. Nästa på tur är stylisten och influencern Sascha Beetz Magnusson, 27 år. Hon har varit Isabella Löwengrips stylist i över två år. Nu vill hon slå hål på myten om det perfekta livet på Instagram. Och delar med sig av sin egen psykiska ohälsa för att hjälpa andra

– ”I våras hade jag mått dåligt i ett halvår utan att förstå varför. En dag kollade jag tillbaka på mina bilder från den perioden och det ser ut som jag levde livet, vilket jag gjorde till och från. Det jag gjorde var att dela det här med mina följare och berätta att på de här härliga bilderna ser mitt liv perfekt ut men i själva verket mådde jag relativt dåligt. Men ingen vill väl visa upp att man har en tuff period i sitt liv när Instagram svämmar över med perfekta bilder?”

Sascha kommer ursprungligen från Västervik och flyttade till Stockholm för 2 år sedan efter att ha fått drömjobbet på Löwengrip Invest. Drömjobbet hos den framgångsrika entreprenören Isabella Löwengrip, har gjort att hon har fått resa till platser som Paris, London, Cannes, New York, Shanghai och Sydney. Hennes uppgift är just att skapa de perfekta bilderna på sociala medier. Det var just efter en av de där glamorösa resorna som hon bestämde sig för att berätta för sina följare hur hon egentligen mådde:

– ”Jag är inte så personlig på Instagram utan delar främst med mig av outfits och mina följare får en inblick i mitt jobb som stylist, men jag har aldrig fått så bra respons som när jag öppnade upp mig om psykisk ohälsa. Då förstod jag att vi pratar fortfarande inte tillräckligt om detta ämne, säger Sascha.”

Sascha har fått en utbildning hos Stiftelsen Choice i frågor som rör alkohol, tobak och narkotika samt kring hur man förebygger psykisk ohälsa. Hennes målsättning som ambassadör är att öka kunskapen om psykisk hälsa bland unga och att få dem att prata mer om hur de mår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!