Ida Wargs nyhetsvägran – vill inte bli påverkad av negativa nyheter

Ida Warg berättar på Instagram att hon inte har tittat på nyheterna på över sex månader. Hon blir för påverkad av nyheterna därför tittar hon inte på dem skriver hon.

Kom på idag att jag inte kollat på nyheterna på över 6 månader. Egentligen för att Elvis inte tillåter mig för om TV:n sätts på vill han kolla på barnprogram ?

Men brukar inte kolla annars heller då det ofta bara är negativa nyheter och jag blir för påverkad. De allra viktigaste nyheterna får man reda på ändå på annat sätt. Någon annan som inte heller kollar eller tycker ni bara jag är knäpp? ?

Men efter att det har kommit reaktioner på hennes inlägg så har hon nu kommit med ett tillägg för att förklara sig lite bättre. 

Måste förtydliga texten ovan då jag inser att den är otydlig och felaktig. Jag tar självklart del av nyheter även fast jag inte följer dem på tv och nyhetssajter varje dag.

Även fast man inte gör det lovar jag att man får reda på det mesta. Det som jag vill veta mer om går jag aktivt in och läser mer om.

Så jag tar del av nyheter men jag väljer att inte matas med dem varje dag flera gånger som jag gjordes för 6 månader sedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *