Isabella Löwengrip i ny dokumentärserie

Isabella Löwengrip ska medverka i en ny webbserie som heter Flip Side. Serien vill visa framgångsrika personer bakom mediabilden och även om serien fokuserar på personer som är framgångsrika inom musik, film, design och dans så är även Isabella med vilket Stefan Ekström som är kreativ producent för serien förklarar så här:

”Jag anser att det är samma drivkrafter som ligger bakom kreativitet och entreprenörskap. Det handlar om att följa sin passion, riskera sin trygghet, våga sticka ut hakan och sätta sitt namn på ett verk eller en produkt. Isabella har, likt våra andra medverkande, gått sin egen väg och följt sin passion.”

Serien har premiär  den 15:e januari kl. 20.00  på www.thisismyflipside.com.

Här nedan kan du läsa  pressreleasen

Den 15 januari är det premiär för FLIP SIDE, en serie om kreativitet och passion. FLIP SIDE följer bland andra Ane Brun, Bea Åkerlund och Isabella Löwengrip.

– FLIP SIDE handlar om driv och passion och vi är intresserade av de som vågat gå sin egen väg. Vi ville veta mer och visa personerna bakom mediabilden. Vi är otroligt tacksamma över att våra deltagare gett oss förtroendet att få följa dem in bakom kulisserna, säger den kreativa producenten Stefan Ekström på LFA FILM som producerar FLIP SIDE.

Serien fokuserar främst på de kreativa områdena och de medverkande har framgångar inom musik, film, design och dans. I första releasen medverkar artisten Ane Brun, modeaktivisten Bea Åkerlund, koreografen och dansaren Virpi Pahkinen, Patrik Arve, sångare i Teddybears, Adam Nordén, filmmusikkompositör, designern Bea Szenfeld och regissören Björn Stein. 

I första releasen medverkar även Isabella Löwengrip. Hon är till synes en udda fågel i sammanhanget men Stefan Ekström, kreativ producent, förklarar:

–  Jag anser att det är samma drivkrafter som ligger bakom kreativitet och entreprenörskap. Det handlar om att följa sin passion, riskera sin trygghet, våga sticka ut hakan och sätta sitt namn på ett verk eller en produkt. Isabella har, likt våra andra medverkande, gått sin egen väg och följt sin passion.

Varje avsnitt kommer vara mellan 5-10 minuter långt och de medverkande är med i ett eller flera avsnitt. De kan också återkomma i nya releaser längre fram. FLIP SIDE kommer hela tiden fyllas på med nya personer från olika områden.

– FLIP SIDE ska vara som en godispåse som man fyller på med nya smaker hela tiden. Kortformatet ger oss en möjlighet att vara aktuella och ständigt utveckla serien. Vi har många spännande medverkande framöver, säger producenten C. Andersson.

FLIP SIDE är en internationell serie och kommer ha medverkande från flera länder. Serien ska vara tillgänglig överallt, för alla. Därför har vi valt att sända serien online och göra den främst på engelska, fortsätter producenten C. Andersson.

FLIP SIDE har premiär den15:e januari kl. 20.00 svensk tid på www.thisismyflipside.com.

Alla bilder kommer från thisismyflipside.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *