Alexandra Nilsson – Jag hatar Nyheter24

Alexandra Nilsson har inte något gott att säga om Nyheter24 som ett flertal gånger har publicerat osanna historier om Alexandra utan att be om ursäkt för det.

Men de vill gärna ha med henne i olika intervjuer vilket Alexandra tackar nej till så länge Nyheter24 inte ber om ursäkt för sina skriverier. 

Hon berättar i sin video att hon hatar Nyheter24 och att de är vidriga på sidan som hon tycker är skittöntig och fjantig och att sidan enbart går ut på click bates.

Alexandra har publicerat ett inlägg på Instagram där hon skriver att det var välbehövt att komma till värme. Nyheter24 passar på att skriva ett hånande inlägg om det på Instastory och taggar Alexandras konto.

Nyheter24 skriver enligt Alexandra på sin instastory ”Hur influencers aldrig tror att människor med vanliga jobb kan fatta hur mycket de behöver åka till solen varannan vecka”.

Och Alexandra tar illa upp om detta hånande story då hon som många andra människor mår dåligt av den mörka hösten och vintern. Hon var bara glad över att kunna åka iväg på jobb till Miami.

Jag tycker att Nyheter24 är så jäkla vidriga. Jag har ju skrikit på dem flera gånger. De har ju gått ut med hemska historier om mig som inte alls stämmer.

Och de har försökt att få med mig i olika saker. T ex någonting om nätkärlek. Då skrev jag att jag kommer aldrig göra något med er om ni inte offentligt ber om ursäkt för att ni har spridit falsk information om mig.

De har inte ens svarat på det utan de stoppar bara huvudet i sanden. Och nu sitter de och pikar mig på deras instastory. Jag blir tokig på sådant och blockade dem direkt.

Nej. Jag tycker inte om Nyheter24. Det är bara en plojsida. Det är bara skitstövlar som jobbar där.

Och det värsta med dem är att de promotar de som skriver värst historier om folk. Nu vet ni det. Jag hatar Nyheter24!

Alla screenshots: alexandranilsson/youtube

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *