Chloe Schuterman har startat en Youtubekanal

Chloe Schuterman publicerade för ett par dagar sedan sin första Youtubevideo och eftersom hon lever delar av sitt liv i Paris så antar jag att vi kommer att se en hel del inspelat material från de franska restaurangerna och lyxbutikerna.

Om nu någon har missat det så är Chloe dotter till Nathalie Schuterman och var väldigt omtalad i pressen när hon som 11-åring fick sin första Balenciagaväska.

Det var för 10 år sedan och jag antar att det nu 2020 finns flera små flickor med dyra väskor som kostar lika mycket som en ordentlig hockeyutrustning.

Kommentaren från mamma Nathalie stank visserligen av förakt.

Folk som inte känner en – deras åsikter kan man inte ta åt sig av. Det kan ju vara arbetslösa och outbildade, på nätet kan plötsligt vem som helst få en röst.

Så här 10 år senare så är de mest framgångsrika influencers med mycket pengar just lågutbildade och (tar man bort all social media) även arbetslösa.

Många av dem är dessutom goda vänner till Chloe som inte ska belastas för mammans arrogans. Chloe har även bloggat i flera år och bloggen hittar du HÄR.

Screenshots: Resumé och chloeschuterman/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!